Foto: Inquam Photos

Ministrul Voiculescu anunță încă un control după tragedia de la "Victor Babeș"

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că va trimite un control la Spitalul "Victor Babeș", după tragedia produsă luni, 12 aprilie, în care au murit trei pacienți.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.04.2021 - 10:53

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a postat un anunț pe internet în care precizează că va trimite, marți, un control la Spitalul "Victor Babeș" din București.

Controlul va investiga tragedia produsă în după-amiaza zilei de luni, 12 aprilie 2021, soldată cu decesul a trei pacienți diagnosticați cu Covid, aflați în interiorul unui camion ATI care era staționat în curtea spitalului.

"Condoleanțe familiilor îndurerate!
Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienții COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din București. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii și conducerea spitalului.
Cinci dintre ei au fost trasferați în siguranță. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvați.
O anchetă penală este în desfășurare iar mâine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici.
Condoleanțe pentru familiile îndurerate!", menționează textul postat pe Facebook, luni seară, de ministrul Vlad Voiculescu.

Față de această postare, cele mai multe reacții sunt de încurajare la adresa ministrului. Sunt însă și comentarii critice. Unul dintre ele este următorul:

"După incendiul de la Victor Babeș avem anchetă. După cel de la Piatra Neamț avem anchetă. Dupa Foișor avem ancheta. Dupa ce s-a întâmplat în seara asta avem altă anchetă. Când o să găsim oare și vinovați, la Paștele Cailor? Asta e schimbarea mult promisa? Vlad Voiculescu, parca te străduiești sa le dai motive celor care te critica si din ce in ce mai putine celor care te susțin. A trecut aproape jumătate de an, când vei avea de gând sa te porți ca un ministru?"

Condoleanțe familiilor îndurerate! Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am...

Publicată de Vlad Voiculescu pe Luni, 12 aprilie 2021

Comentarii