Urmărie ca-n filme în Breaza. Polițiștii au folosit armamentul din dotare

Poliţiştii din Breaza au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru a prinde un şofer aflat sub influenţa alcoolului care a refuzat să oprească la somaţie.

Share

Rl online 0 comentarii

30.12.2020 - 22:18

Conform IPJ Prahova, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Breaza, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a solicitat unui conducător auto oprit neregulamentar pe o stradă din Breaza să prezinte actele pentru control. Întrucât acesta a demarat în trombă, s-a procedat la urmărirea autoturismului şi, deoarece conducătorul auto nu a oprit la somaţie, poliţistul a folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical şi în pneuri.

Ulterior, la ieşirea din Breaza spre Talea, conducătorul auto urmărit a intrat cu autoturismul într-un şanţ de captare a apei. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană. În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Comentarii