18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn șofer care a consumat substanțe psihoactive a produs un accident ăn...

Un șofer care a consumat substanțe psihoactive a produs un accident ăn Capitală

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, astăzi, în jurul orei 06,00, Poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Şincai.

Conducătorul unui autoturism care circula dinspre bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulaţie.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă comportamentul necorespunzător al acestuia şi gesturile necontrolate, i-au determinat pe poliţişti să procedeze la testarea şoferului şi cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

Şoferul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice şi i s-a deschis dosar penal, în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă