9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn pacient infectat cu coronavirus a scuipat medicii de la ”Victor Babeș”...

Un pacient infectat cu coronavirus a scuipat medicii de la ”Victor Babeș” pentru a-i infecta!

Scena șocantă a avut loc în București și a fost relatată de Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș” din capitală.

„Gestul este unul care nu își găsește explicația. Când va ieși din spital, sănătos, noi vom depune plângere penală împotriva sa”, a declarat Ioan Emilian Imbri, luni seara, la Antena 3.

Este vorba de un pacient venit din Israel, care a ascuns faptul că a fost în străinătate.

„Gestul este unul care nu își găsește explicația. Comportamentul nu e anormal, dar e un comportament care însă ne va face pe noi, corp medical, să depunem o plângere după ce acest pacient va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel. Voi face plângerea public”, a declarat Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș”, din București, conform sursei citate anterior.

Gest copiat după ”modelul” chinezesc

Fapta pacientului de la Victor Babeș este, potrivit, specialiștilor, conformă unui tipar comportamental lansat în urmă cu două luni în China.

În Wuhan, la începutul crizei, mai mulți pacienți infectați au fost raportați autorităților după ce au scuipat în față medicii care îi tratau, în încercarea de a răspândi boala mortală.

Afirmațiile șocante au aparținut Jessikăi Bailing, un profesor sud-african ”prizonier” în Wuhan, primul orașul lovit de criză. Potrivit Jessikăi Bailing, „sunt de notorietate în Wuhan poveștile șocante despre persoanele infectate care ies altora în cale pentru a-i contamina pe ceilalți, scoțându-și măștile și scuipând pe fețele medicilor.”

Pe rețelele de socializare a apărut chiar un videoclip al unui bărbat scuipând toate butoanele dintr-un lift al unui bloc de apartamente.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă