Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un fost director general adjunct în cadrul CNAIR a fost numit director general

Un fost director general adjunct din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Sorin Scarlat, a fost numit, miercuri, director general, după demisia lui Narcis Neaga, potrivit unei decizii a Consiliului de Administraţie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.07.2019 - 17:04

Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a anunţat marţi seara că a decis să renunţe la funcţie, după ce premierul Viorica Dăncilă a solicitat luni revocarea lui Neaga, în urma unei analize a nou înfiinţatului Departament pentru dezvoltarea, promovarea şi monitorizarea proiectelor de investiţii în infrastructură.

Miercuri, Consiliul de Administraţie al CNAIR a anunţat numiea lui Scarlat în funcţia de director general.

Scarlat a ocupat anterior, din luna mai a anului trecut până în prezent, funcţia de director general adjunct la Direcţia Generală Dezvoltare Infrastructură Rutieră din cadrul CNAIR.

În perioada februarie 2017 – mai 2018, el a fost director adjunct la Direcţia Dezvoltare Autostrăzi şi Drumuri Express.

El a absolvit, în 2004, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri.

Comentarii

loading...