Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Salvamont Bistrița-Năsăud

Turist german omorât de trăsnet în Bistrița

Un bărbat de 32 ani a murit în timpul unei furtuni care l-a prins în Munții Rodnei. Împreună cu el erau încă 16 turiști care au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 28.07.2020 - 10:29

Un turist din Germania a fost lovit mortal de trăsnet în zona Tarnița din Munții Rodnei. El a fost surprins alături de alți 16 turiști de schimbarea bruscă a vremii ce a adus o ploaie torențială însoțită de descărcări electrice violente.

Oamenii au încercat să se adăpostească și au sunat disperați după ajutor iar o echipă de la Salvamont Bistrița- Năsăud a plecat spre ei pentru a-i aduce cu bine de pe munte. Salvatorii au ajuns la grupul de turiști dar pentru persoana lovită de trăsnet nu s-a mai putut face nimic.

Spre norocul lor, celelalte 16 persoane surprinse pe munte de furtună, evaluate din puncte de vedere medical imediat ce au fost găsite, nu au suferit leziuni și sunt în afara oricărui pericol.

Comentarii