10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTragedie în comuna Braniștea din Galați. Doi copii au dispărut în Siret

Tragedie în comuna Braniștea din Galați. Doi copii au dispărut în Siret

Incidentul a avut loc duminică, în localitatea Braniștea. Alarma a fost dată de un pescar care a găsit hainele celor doi copii de 14 și de 15 ani pe malul râului Siret.

Mai multe echipaje au fost trimise în zonă, inclusiv scafandrii și elicopterul SMURD. Căutările au fost întrerupte pe perioada nopții și au fost reluate luni dimineață.

Mai multe ambarcațiuni au patrulat prin zonă, iar scafandrii au căutat pe fundul râului Siret. Primul cadavru a fost descoperit chiar în apropierea malului, iar cel de al doilea a apărut în apropierea podului de la Șendreni.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă