Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul rutier, în continuare oprit în anumite zone din cauza inundaţiilor

Traficul rutier este în continuare oprit pe trei drumuri naţionale din judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea, din cauza inundaţiilor. Inundaţiile au afectat 285 de localităţi din 35 de judeţe.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

04.07.2018 - 08:26

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza inundaţiilor circulaţia este întreruptă în judeţul Covasna pe DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Suceava pe DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi în judeţul Vrancea, pe DN 2L, în localitatea Soveja.

Sunt şi cinci drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă: în judeţul Bacău: DJ 116 Pângăreşti - Oituz, DJ 252B Răcătău de Jos - Pînceşti, DJ 117 Poduri - Berzunţi şi DJ 112A Târgu Trotuş - Tuta, iar în judeţul Covasna: DJ 131 intersecţie Racoş - Căpeni până la pod Augustin, în apropiere de localitatea Baraolt.

Circulaţia este îngreunată în judeţul Prahova pe DJ 102I Valea Doftanei - Câmpina (kilometrul 34+200 de metri), DJ 101S Valea Doftanei - Secăria (kilometrul 1+300 de metri) şi DJ 214, în localitatea Brebu, şi în judeţul Suceava, pe DJ 177A, în zona localităţii Doroteia şi DJ 174A, pe raza localităţii Broşteni.

În ce priveşte traficul feroviar, circulaţia pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila (judeţul Braşov), după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri.

Pe această secţie de cale ferată circulă doar garniturile unui operator privat. În judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferată, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 205 Băbeni - Alunu (tronson pe care circulă doar trenuri de marfă) este întreruptă la kilometrul feroviar 34+400 de metri. În judeţul Teleorman, pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti, la intrarea în staţia CF Roşiori Nord dinspre Craiova, a avut loc zilele trecute un eveniment feroviar.

Circulaţia trenurilor pe magistrala sus-menţionată s-a reluat pe ambele sensuri însă, din cauza evenimentului, este întreruptă pe secţia de cale ferată 907 Roşiori Nord (Teleorman) - Costeşti (Argeş), tronson pe care se deplasează doar garniturile unui operator privat.

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunţa, pe Facebook, că inundaţiile au afectat 285 de localităţi din 35 judeţe, cele mai dificile situaţii fiind înregistrate în judeţele Bacău, Botoşani, Covasna, Neamţ, Mureş, Suceava, Teleorman şi Vrancea.

Comentarii