Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Super Poliția Rutieră: Record la permise reținute

Poliția Rutieră a ținut să-și demonstreze “vigilența” și a bătut recordul la numărul de permise reținute.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 07.09.2018 - 09:27

Poliţiştii au prins în flagrant, într-o singură zi, peste 100 de persoane, au aplicat aproape 8.800 de sancţiuni contravenţionale, au constatat peste 700 de infracţiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic au reţinut 548 de permise de conducere, în urma unei acţiuni desfăşurată la nivel naţional pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, informează Inspectoratul General al Poliției Rutiere (IGPR).

IGPR anunţă într-un comunicat de presă ca într-o singură zi au fost organizate 304 acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 3.059 de evenimente, dintre care 2.520 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 731 de infracţiuni, 110 persoane fiind prinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 26 de persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 49 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.786 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 75.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 97 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 548 de permise de conducere şi retrase 172 de certificate de înmatriculare, se mai arată în comunicat.

Comentarii