Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

STB a retras troleibuzele în depouri, din cauza condițiilor meteo

Societatea de Transport Bucureşti SA a dispus retragerea în depouri a tuturor troleibuzelor începând cu ora 16.50 şi introducerea unor linii naveta de autobuz numai pentru zonele în care nu existau alternative pentru călători.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 26.01.2019 - 21:15

Măsura a fost luat din cauza numeroaselor avarii provocate la liniile de contact de condiţiile meteo extreme din ziua de sâmbătă, 26 ianuarie 2019.

Astfel, pentru preluarea călătorilor din zonele în care nu există alte variante de transport public (linii de tramvai sau autobuz) şi pentru a fluidiza anumite artere, STB SA a decis înfiinţarea a trei linii navetă de autobuze, care vor circula astfel: Linia 665 va circula de la terminalul ,,Pajura" până la terminalul ,,Sfinţii Voievozi"; Linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul ,,Vasile Pârvan"; Linia 696 va circula de la terminalul ,,Depou Alexandria" până la terminalul ,,Gara de Nord".

Tot din cauza vremii extreme, în cursul dimineţii, STB SA a decis înfiinţarea altor patru linii naveta de autobuze 610, 621, 632 şi 641, pentru preluarea călătorilor din staţiile liniilor de tramvai 1,10, 21, 32 şi 41.

STB SA precizează că echipele de intervenţie STB fac eforturi şi lucrează neîntrerupt pentru ca în ziua de duminică, 27 ianuarie 2019, circulaţia mijloacelor de transport public să revină la normal. 

Comentarii