Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spitalul Judeţean, amendat pentru nerespectarea structurii numărului de paturi

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov a fost amendat pentru nerespectarea structurii numărului de paturi la trei secţii - cardiologie-intervenţională, oncologie medicală şi hematologie medicală, a declarat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al unităţii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2019 - 18:46

Acesta a explicat că, practic, la ultimele controale efectuate de Direcţia de Sănătate Publică, pe aceste secţii au fost găsiţi mai mulţi pacienţi decât numărul maxim prevăzut de normele legale.

Conform lui Leonte, amenda pentru aceste nereguli este, potrivit legii, între 10.000 şi 20.000 de lei, iar spitalul poate plăti, în termen de 15 zile, o jumătate din sumă - adică 5.000 de lei.

În ce priveşte amenda de 10.000 de lei aplicată unor cadre medicale din instituţia sanitară, cauza acestor sancţiuni a fost "nerespectarea unor reguli normale".

Comentarii

loading...