Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sistemul informatic de eliberare a certificatului de cazier judiciar nu funcționează

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, luni, că Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS nu funcţionează din cauza unor fluctuaţii de tensiune care a afectat serverele. Astfel, deocamdată românii nu pot obţine certificatul de cazier judiciar.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2018 - 10:45

"Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţei Române este împuternicit să comunice următoarele: Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuaţii de tensiune care a afectat serverele, în prezent fiind nefuncţional", se arată într-un comunicat al Poliţiei Române, remis luni Mediafax.

Sursa citată mai prezicează că "o echipă de specialişti lucrează pentru repornirea sistemului şi rezolvarea problemei în cel mai scurt timp. Până la remedierea situaţiei, cetăţenii nu pot obţine certificate de cazier judiciar. De asemenea, pe durata defecţiunii, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei".

Comentarii