Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Simona Marcu

Simona Marcu a dezvăluit ce documente au fost transmise pe baza protocolului SRI - CSM

Preşedintele CSM, judecătorul Simona Marcu, a declarat, joi, potrivit Mediafax, că în baza protocolului încheiat între CSM şi SRI au existat documente trimise de Serviciul Român de Informații către Consiliul Superior al Magistraturii.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.07.2018 - 00:19

Magistratul Simona Marcu a precizat că aceste documente, primite de CSM, au urmat regimul documentelor clasificate.

Simona Marcu a subliniat, pe de altă parte, că CSM nu a transmis informări către SRI.

„Acest protocol a fost încheiat de Consiliul Superior al Magistraturii într-o altă componenţă, dar în actuala formulă, imediat ce am luat cunoştinţă despre acest document, am luat măsuri pentru denunţarea lui. Verificând documentele existente la Consiliu, pot să vă spun cu certitudine că nu au existat informări dinspre Consiliu către Serviciul Român de Informaţii. Nu s-a transmis niciun fel de informare. Au existat documente trimise de către Serviciul Român de Informaţii, dar ele au urmat regimul documentelor clasificate. Oricum, am declanşat o operaţiune vastă, am solicitat tuturor instanţelor şi parchetelor să transmită protocoalele şi să ia măsuri pentru desecretizarea acestora”, a declarat, pentru Mediafax, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Simona Marcu.

Comentarii