Şapte bărbaţi care au furat baxuri cu haine din depozitul unei firme din Afumaţi, reţinuţi

Şapte bărbaţi prinşi la scurt timp după ce au furat mai multe baxuri cu haine din depozitul unei firme din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, au fost reţinuţi pentru furt calificat.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.04.2019 - 13:27

Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, poliţiştii au prins în flagrant, luni, şapte persoane care au sustras mai multe baxuri cu haine dintr-un depozit amplasat la marginea municipiului Bucureşti.

Persoanele respective - şapte bărbaţi din judeţele Ilfov, Ialomiţa şi Sibiu, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani - au fost duse la sediul Poliţiei oraşului Voluntari pentru audieri.

Din cercetări a reieşit că, după după ce bunurile au fost sustrase şi încărcate într-o autoutilitară, persoanele în cauză ar fi înlocuit lacătul depozitului pentru a nu atrage atenţia paznicilor.

Cei şapte bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar marţi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale.

Toate bunurile sustrase, respectiv aproximativ 16.000 de articole de lenjerie intimă de damă, au fost recuperate în totalitate.

Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Comentarii