16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăȘtirile zileiS-au furat borduri și dale la Galați. Ce a pățit hoțul

S-au furat borduri și dale la Galați. Ce a pățit hoțul

Bărbatul de 52 de ani a transportat dalele, bordurile, bilele ornamentale și alte materiale cu mașina personală. El a fost văzut de polițiștii locali care patrulau pe o stradă modernizată de Primăria Galați.

„În timpul acțiunilor de patrulare, polițiștii locali din cadrul Secției nr. 4 l-au depistat în dreptul unui bloc de pe strada Nicolae Deleanu, pe numitul M.I., în vârstă de 52 ani, din Galați. Persoana în cauză transporta în autoturismul proprietate personală, trei bile ornamentale din piatră, patru bare din cornier de diferite dimensiuni, șase țevi metalice, un profil pătrat metalic, șapte dale dreptunghiulare și 19 borduri din piatră. Din primele declarații, autorul faptei susține că a luat materialele, de pe stradă”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale Galați.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a găsit obiectele pe stradă și le-a luat deoarece fuseseră lovite de mașini. În plus, el a declarat că dorea să ducă bilele înapoi pe șantier.

„Am luat câteva…de pe stradă. Nu e din inox, e țeavă zincată. Bilele au fost lovită de mașină și date de o parte. Bilele nu le luam, mâine dimneață le duceam înapoi”, le-a spus bărbatul polițiștilor.

Bărbatul a fost dus la o secție de Poliție pentru a fi anchetat. Lucrurile furate au fost lăsate în custodia companiei care se ocupă de reabilitarea străzii.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Premieră mondială: Urangutan care își tratează rana cu o plantă

Un urangutan din Indonezia a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu o plantă medicinală, fiind pentru prima dată în lume...
Ultima oră
Pe aceeași temă