Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România nu va mai prelua refugiații de pe nava Open Arms

România nu va mai prelua niciun refugiat de pe nava Open Arms, deși guvernul român se oferise, inițial, să primească 10 din cele peste aproape 100 de persoane. Motivul este că ofertele celorlalte state din UE care au acceptat au fost „suficiente”, ne spune agerpress

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 21.08.2019 - 21:16

După mai multe zile de așteptare, provocate de refuzul ministrului italian de interne, Matteo Salvini, de a permite acostarea navei „Open Arms”, aflată în marea Mediterană, în apropierea insulei Lampedusa, justiția italiană a dispus debarcarea imediată a tuturor refugiaților rămași la bord și punerea navei sub sechestru temporar.

Oferta României va fi reţinută pentru o ocazie viitoare, au declarat sursele citate.

Cele cinci state care vor primi imigranţii de pe nava Open Arms, sunt Franţa, Germania, Luxemburg, Portugalia şi Spania. După ce fiecare din aceste țări va anunța câte persoane va prelua exact, se va decide și cum anume se va efectua transferul lor din Italia.

Comentarii

loading...