Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Voluntari internationali, implicati in cresterea responsabilitatii sociale

O colaborare intre Administratia Locala Sector 2 si organizatia AIESECB, care are ca scop cresterea constientizarii responsabilitatii sociale corporatiste, a fost initiata ieri in cadrul evenimentului "Xpact CSR", desfasurat la centrul ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
O colaborare intre Administratia Locala Sector 2 si organizatia AIESECB, care are ca scop cresterea constientizarii responsabilitatii sociale corporatiste, a fost initiata ieri in cadrul evenimentului "Xpact CSR", desfasurat la centrul administrativ din str. Chiristigiilor nr. 11-13. Reprezentantii companiilor au evidentiat motivele si beneficiile pentru care sustin societatea civila. Este vorba si de compania SICOMED care activeaza in domeniul social, dar si de alte companii axate pe domeniul educational sau al protectiei mediului. O alta categorie de companii a fost interesata de conceptul CSR (Responsabilitatea Sociala Corporatista) si intentioneaza sa-l asimileze in propria strategie de afaceri. La randul lor, ONG-urile locale au avut posibilitatea de a gasi parteneri potentiali pentru proiectele lor, desfasurate prin intermediul tinerilor. In cadrul evenimentului s-au prezentat studii de caz relevante, precum si modalitati de implementare a unor punti de legatura intre sectorul profit si cel non-profit din Bucuresti, pe baza experientelor din Hong-Kong, India, Nigeria si Olanda.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...