Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Suflu nou la Politia de Frontiera

Seful Inspectoratului Judetean de Politie de Frontiera Constanta, comisar Adi Octavian Toba, a prezentat ieri planurile si noile directii de actiune pentru politistii de frontiera. Seful inspectoratului a declarat: "Ma intorc la Constanta pentru ...

Share

Florin Cical 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Seful Inspectoratului Judetean de Politie de Frontiera Constanta, comisar Adi Octavian Toba, a prezentat ieri planurile si noile directii de actiune pentru politistii de frontiera. Seful inspectoratului a declarat: "Ma intorc la Constanta pentru a face o echipa puternica, sa devenim adevarati politisti de frontiera europeni". Mai mult, comisarul a specificat ca institutia va fi foarte receptiva la toate semnalele, pentru oprirea si eliminarea actelor de coruptie. Referitor la posturile ramase vacante in urma demiterilor, in special in Portul Constanta, comisarul Adi Octavian Toba a spus ca se va incerca o promovare din randul tinerilor care sa cunoasca problemele Constantei. Ca masuri de prevenire, se va reorganiza si regandi sistemul de supraveghere a platformelor portuare, se va incepe o colaborare foarte stransa cu Politia Constanta si, pentru combaterea traficului de droguri, s-a inceput o colaborare si cu Centrul Zonal al Crimei Organizate si Antidrog Constanta. In plus, se va incepe o campanie pentru eliminarea braconierilor din Marea Neagra. In momentul de fata, exista informatii ca acestia au inceput sa opereze in apele teritoriale romane cu plase de adancime. Pentru securizarea portului, avand in vedere ca in acest moment cei 40 de muncitori ce actioneaza pe o singura tura sunt insuficienti, comisarul Adi Octavian Toba a specificat ca se vor purta discutii serioase cu firmele care asigura paza la accesul in interiorul portului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...