Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Stelian Dutu pledeaza nevinovat

Acuzatiile formulate de presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la adresa ex-presedintelui institutiei, Stelian Dutu, nu au ramas fara ecou. Intr-un comunicat remis redactiei de Dobrogea a cotidianului "Romania ...

Share

Constanta Cantaragiu 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Acuzatiile formulate de presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la adresa ex-presedintelui institutiei, Stelian Dutu, nu au ramas fara ecou. Intr-un comunicat remis redactiei de Dobrogea a cotidianului "Romania libera" se spune ca proiectul "Reside" s-a elaborat intre anii 1998-2000 si s-a derulat din 2000 pana in 2004. CJC a fost beneficiarul unei finantari din partea UE si a fost realizat in parteneriat cu orase din Franta, Spania, Portugalia si Tunisia. In comunicat se precizeaza ca obiectivele proiectului au fost legate de promovarea turismului cultural, eliminarea kitsch-urilor si stimularea intreprinderilor mici si mijlocii. "Pe parcursul perioadei de desfasurare s-au efectuat toate activitatile principale prevazute in proiect, dintre care amintim: studii asupra artei antice, expozitii, pliante, brosuri, chiar si panourile in discutie au fost realizate. De asemenea, onorariile persoanelor implicate in derularea proiectului "Reside" au fost aprobate de reprezentantii Comisiei Europene", se spune in comunicat. Conform documentului, Stelian Dutu este de parere ca "acuzele lansate pe aceasta tema, si nu numai, reprezinta doar o continuare a campaniei de denigrare la care este supus de cativa ani".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...