Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spectacol cu poezie in tramvai, la Sibiu

In cadrul celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS) spectatorii au ocazia sa asiste la un spectacol ce se joaca in tramvaiul ce face legatura intre marginea orasului de pe Cibin si satul Rasinari. "Un ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
In cadrul celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS) spectatorii au ocazia sa asiste la un spectacol ce se joaca in tramvaiul ce face legatura intre marginea orasului de pe Cibin si satul Rasinari.
"Un tramvai numit Popescu" este un spectacol liric, bazat pe poeziile scrise de cel care a fost poetul Cristian Popescu. Scenariul spectacolului este scris de prietenul poetului, regizorul Gavril Pinte. "Nu trebuie sa credeti ca acest spectacol este un recital de poezie sau un colaj de versuri semnate de Cristian Popescu. Este vorba de un spectacol de sine statator, la care participa nu numai actorii din tramvai, ci si spectatorii-calatori, care devin actori pentru cei din afara tramvaiului", declara Gavril Pinte. Zilnic, pe perioada festivalului, cate 27 de spectatori vor calatori spre Rasinari cu "Un tramvai numit Popescu".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...