Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-a finalizat ridicarea masinilor abandonate in sectorul 6

Edilii sectorului 6 au finalizat ieri ridicarea masinilor abandonate, care au fost mai intai identificate si verificate, cu sprijinul Brigazii de Politie Rutiera. Din zona Favorit-Sibiu au fost ridicate 12 masini, iar carosabilul si trotuarele au ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Edilii sectorului 6 au finalizat ieri ridicarea masinilor abandonate, care au fost mai intai identificate si verificate, cu sprijinul Brigazii de Politie Rutiera. Din zona Favorit-Sibiu au fost ridicate 12 masini, iar carosabilul si trotuarele au fost redate circulatiei. De asemenea, activitatea din aceasta saptamana a Serviciului Inspectie Comerciala s-a concentrat si pe verificarea starii de curatenie a Pietei Crangasi si a zonelor adiacente acesteia. Unii comercianti din zona, desi beneficiaza de serviciile de salubrizare ale prestatorului autorizat si utilizeaza pubele de colectare corespunzatoare, au fost avertizati de catre inspectori fiindca depozitau saci cu deseuri pe caile de acces catre piata.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...