9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialRazie cu "mascati" acasa la 10 interlopi din Petrosani

Razie cu “mascati” acasa la 10 interlopi din Petrosani

Angajatii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (SCCOA) din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara, au descins, ieri, la primele ore ale diminetii, in locuintele a 10 interlopi din Petrosani. Surse din randul anchetatorilor au afirmat ca persoanele ridicate de la domiciliul sunt cercetate pentru comiterea infractiunii de asociere in vederea comiterii de infractiuni si s-ar face vinovate de o “paleta” larga de infractiuni, inclusiv trafic de carne vie.
Cei 10 interlopi, majoritatea cu vechi antecedente penale, sunt cunoscuti in zona mai mult dupa porecle, iar printre acestia sunt “Cearli”, “Fantoma”, “Bebe Ilie”, “Nicu”, “Zapata”, “Beanghina”, “Sami” si “Imi”, respectiv “gasca din cartierul Aeroport”. Pentru actiunea de ieri, pregatita cu grija de mai multa vreme, la Petrosani au venit nu mai putin de 10 masini pline cu “mascati”, care au actionat concomitent.
Interlopii au fost prezentati ulterior Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, cu propunere de arestare preventiva, iar ancheta este condusa de procurori de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.
In timpul anchetei, s-a lansat zvonul ca unul dintre cei retinuti de politisti ar avea legaturi cu omul de afaceri Alin Simota, patronul clubului de fotbal “Jiul” Petrosani, dar acesta a negat orice relatie. Acesta a spus doar ca “Bebe Ilie” a aparut, neinvitat, la banchetul fotbalistilor de la Cabana Rusu din Parang, in stare de ebrietate. “Ce puteam sa fac? I-am invitat inauntru si le-am dat cate o bere. Nu am nici o legatura cu el sau cu altul dintre ei”, a adaugat afaceristul. Prietena unuia dintre cei arestati, care a fost adusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara pentru audiere si apoi eliberata, sustine ca a fost victima unui abuz. “Pe prietenul meu l-au incatusat, desi fusese operat la tendoane. Mie mi-au dat pana la urma drumul. Pe ei ii tin acolo, nu au voie sa vorbeasca intre ei, se adreseaza doar avocatilor”, a declarat tanara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă