Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protest din cauza salariilor, la Exploatarea Miniera Ghelari

Peste 50 de angajati ai Exploatarii Miniere Ghelari (judetul Hunedoara), care apartine de Compania Nationala a Cuprului Aurului si Fierului "Minvest" Deva, au protestat, ieri, timp de doua ore, nemultumiti de faptul ca nu si-au primit salariile. ...

Share

Nora Corvin 0 comentarii

02.06.2005 - 00:00
Peste 50 de angajati ai Exploatarii Miniere Ghelari (judetul Hunedoara), care apartine de Compania Nationala a Cuprului Aurului si Fierului "Minvest" Deva, au protestat, ieri, timp de doua ore, nemultumiti de faptul ca nu si-au primit salariile. Minerii care trebuiau sa intre in schimbul intai la lucru au refuzat sa coboare in subteran, iar cei care au iesit din tura, de la schimbul de noapte, nu au mai plecat acasa, solidarizandu-se cu ortacii. "In aceasta situatie sunt aproximativ 150 de salariati ai minei Ghelari, care nu si-au incasat platile la timp. Oamenii trebuie sa primeasca suma de 1,7 miliarde de lei", a afirmat directorul general al "Minvest", Pompiliu Crai.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...