17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPRM Arad, decimat din cauza demisiilor

PRM Arad, decimat din cauza demisiilor

Presedintele organizatiei municipale a PRM Arad, Liviu Dolean, a demisionat din partid si s-a alaturat formatiunii politice conduse de Corneliu Ciontu. Acesta a afirmat ca alaturi de el au plecat si s-au inscris in Partidul Popular aproximativ 600 de membri din organizatiile de cartier din municipiu.
“Motivul principal al demisiei mele este modul in care Corneliu Ciontu a fost debarcat de la conducerea PRM. Este anormal ca un presedinte onorific sa destituie telefonic un presedinte ales statutar prin vot. Un alt motiv al demisiei sunt si iesirile din presa ale lui Corneliu Vadim Tudor, care stie toata lumea in ce mod se manifesta. In aceste conditii am preferat sa ma inscriu in partidul condus de Ciontu. Alaturi de mine s-au mai inscris si membri din organizatiile Aradul Nou I si II, Sanicolaul Mic, o parte din organizatia Confectii si din Gradiste”, a declarat Liviu Dolean.
Demisia vine dupa ce in urma cu trei saptamani, reprezentantii organizatiei judetene a PRM au renuntat la sefia filialei si la calitatea de membri ai acestui partid, inscriindu-se in formatiunea condusa de Corneliu Ciontu.
“Eu am vrut sa demisionez odata cu cei din conducerea judeteana, dar am fost internat in spital, unde am suferit o interventie chirurgicala. Acum sunt in perioada de recuperare si am hotarat sa-mi dau demisia pe care am vrut sa mi-o dau alaturi de cei care au plecat prima data”, a mai spus fostul lider peremist.
Dolean a adaugat ca actualul presedinte interimar al filialei PRM, senatorul Aurel Ardelean, l-a rugat sa ramana in partid. “Am fost contactat de Aurel Ardelean, care mi-a trimis si mesaje prin intermediul sefilor sai de cabinet de a ramane in partid. Dar eu am luat decizia de a demisiona si nu am de gand sa ma razgandesc”, a completat acesta.
Fostul presedinte peremist a mai spus ca la alegerile locale din organizatia din Arad a Partidului Popular ar putea candida pentru o functie de conducere.

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă