Portul turistic, plin ochi cu ambarcatiuni de lux

Cea de-a XI-a editie a targului "Tomis Yacht 2005" a fost inaugurata ieri in Portul Turistic Tomis. In acest an expun 32 de firme, dintre care 14 din Constanta, pe o suprafata totala de 3.700 de metri patrati. La inaugurare a fost prezent si Radu ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

23.06.2005 - 00:00
Cea de-a XI-a editie a targului "Tomis Yacht 2005" a fost inaugurata ieri in Portul Turistic Tomis. In acest an expun 32 de firme, dintre care 14 din Constanta, pe o suprafata totala de 3.700 de metri patrati. La inaugurare a fost prezent si Radu Mazare, primarul municipiului Constanta, care a subliniat importanta acestui eveniment, care a ajuns un punct de referinta pentru orasul nostru. "Cand vorbim despre Constanta, vorbim despre mare si despre agrement. Imi pare rau ca nu se mai construieste, ca s-au stopat lucrarile la Portul de agrement, insa faptul ca aceasta manifestare a crescut denota interesul mare al constantenilor", spune Radu Mazare. Acelasi lucru il afirma Mihai Darban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, firma organizatoare. "Suprafata expozitionala a crescut peste asteptari, cu 48%, iar ponderea participantilor care produc si comercializeaza ambarcatiuni s-a majorat de la 30% la 40%". La aceasta editie sunt prezente firme din intreaga tara, care ofera ambarcatiuni sportive, motoare de barci, de agrement si de pescuit, mobilier camping, terase, gradini de vara si articole de sport si turism.
Vizitatorii la targ sunt intampinati cu oferte extrem de atractive. Reprezentantii "Neptun Yacht Romania", societate constanteana lider de piata in domeniu, au in aceste zile reduceri substantiale de pret. Firma ofera cea mai variata oferta de accesorii, care pot fi alese dintr-un catalog cu cateva mii de obiecte, barci gonflabile, dar si iahturi de lux. Preturile variaza de la cateva zeci de milioane de lei, pentru o barca gonflabila, pana la cateva milioane de euro, pentru o ambarcatiune de lux, care se poate aduce la comanda. Atractia verii par sa fie ski-jet-urile, care costa intre 8.000 si 16.000 de euro, dar care ofera senzatii tari de neegalat. "Tomis Yacht 2005" poate fi vizitat pana luni, 27 iunie, orele 11.00-20.00.

Citește totul despre:

Comentarii