PD-L Alba trimite trei secretari de stat

- Oana Badea, Silviu Bian si Adrian Lemeny sunt reprezentantii lui Hava in esalonul doi al guvernarii.PD-L Alba va trimite trei secretari de stat in Guvern. Presedintele Mircea Hava a reusit sa fructifice performanta electorala de la ...

Share

Dorin Timonea 0 comentarii

09.01.2009 - 00:00
- Oana Badea, Silviu Bian si Adrian Lemeny sunt reprezentantii lui Hava in esalonul doi al guvernarii.

PD-L Alba va trimite trei secretari de stat in Guvern. Presedintele Mircea Hava a reusit sa fructifice performanta electorala de la alegerile parlamentare. Organizatia din Alba a obtinut cel mai bun scor electoral pe tara cu un procent de aproximativ 47%. Cei trei secretari de stat sunt Oana Badea, in prezent inspector scolar general adjunct la IsJ Alba, economistul Silviu Bian si Adrian Lemeny. Oana Badea a fost nominalizata pentru a prelua functia de secretar de stat pentru invatamant preuniversitar si relatia cu Parlamentul in cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI). Silviu Bian va reveni la conducerea Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, iar Adrian Lemeny este sustinut pentru o functie similara la Ministerul Culturii.
Postul vacantat in urma nominalizarii democrat-liberalei Oana Badea in conducerea ministerului ar putea reveni tot PD-L Alba, iar numele cel mai des rostite sunt cele ale directorului Grupului scolar "HCC" Abrud, Marcel Stan, care a mai detinut functia de inspector scolar general adjunct, precum si al Rodicai Andronescu, inspector scolar in cadrul IsJ Alba si presedinta a femeilor democrat-liberale din judet. Pentru celalalt post de inspector scolar general adjunct al IsJ Alba, ocupat in prezent de Elena Ignat, presedinta Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale Alba, sunt vehiculate deja numele Simonei Lazar, directorul Grupului scolar Agricol "Alexandru Borza" Ciumbrud si consilier local PSD in cadrul CL Aiud, si al Cameliei Dumitrean, cadru didactic la Colegiul Tehnic "ID Lazarescu" Cugir, presedinta a Organizatiei Judetene de Femei a PSD Alba si consilier local la Cugir. In aceste conditii, actualul inspector scolar general, Cornel Sandu, consilier local PD-L in cadrul CL Alba Iulia, are foarte mari sanse sa ramana la sefia IsJ Alba si pentru urmatorii patru ani.

Citește totul despre:

Comentarii