Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noua zone, in vizor pentru desfiintarea constructiilor ilegale

Biroul Disciplina in Constructii Sector 3, in colaborare cu Administratia Domeniului Public, SC Rosal Grup SRL si Rosal Ecologic se ocupa, in aceasta saptamana, de desfiintarea constructiilor amplasate ilegal pe domeniul public si privat. ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.08.2005 - 00:00
Biroul Disciplina in Constructii Sector 3, in colaborare cu Administratia Domeniului Public, SC Rosal Grup SRL si Rosal Ecologic se ocupa, in aceasta saptamana, de desfiintarea constructiilor amplasate ilegal pe domeniul public si privat. Echipele administrative vor actiona in noua zone distincte: Horbotei-Badeni; Nicolae Sebe; Gheorghe Tatarascu; Nicolae Sebe (intre bl. S22-S23); Bd. Camil Ressu-Firidei; Aleea Postavarului nr. 7, bl. C1 bis; Odobesti nr. 4, bl. Z4; Bd. Camil Ressu nr. 15 si Dristorului nr. 102. "Cetatenii pot semnala problemele speciale legate de constructiile amplasate ilegal pe domeniul public la dispeceratul non-stop cu numarul de telefon 9854", a spus primarul Liviu Negoita.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...