Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marfa de contrabanda in port

Lucratorii vamali de la Biroul Vamal Constanta Sud impreuna cu lucratori ai Politiei de Frontiera au descoperit, la efectuarea unor controale fizice, 1.470 de perechi de papuci din plastic, 3.335 de cozoroace din bumbac si 9.568 perechi de ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Lucratorii vamali de la Biroul Vamal Constanta Sud impreuna cu lucratori ai Politiei de Frontiera au descoperit, la efectuarea unor controale fizice, 1.470 de perechi de papuci din plastic, 3.335 de cozoroace din bumbac si 9.568 perechi de incaltaminte sport pentru adulti. Marfa de origine chinezeasca purta insemnele unor marci protejate, fiind susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuala asupra marcilor "Adidas", "Nike", "Giorgio Armani", "Barberry", "Umbro", "Kappa", "Puma" si "Reebock".
Autoritatea vamala a procedat la suspendarea formalitatilor de vamuire si a retinut marfurile susceptibile a fi contrafacute. De asemenea, la Biroul Vamal Constanta s-a descoperit la controlul fizic efectuat asupra unui contanier cantitatea de 234 colete in plus, ce contineau diverse unelte de lucru. Containerul a sosit in Portul Constanta, la inceputul lunii mai cu M/N CMACGM, pavilion Egipt si fusese expediat din China, avand ca destinatie o societate comerciala cu sediul in Bucuresti. Pentru depunerea la autoritatea vamala a declaratiei vamale de import si a documentelor insotitoare continand date eronate agentul economic a fost sanctionat contraventional.
Valoarea aproximativa a marfurilor nedeclarate a fost estimata la peste o jumatate de miliard de lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...