9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialLovituri sub centura intre liderii PSD Alba

Lovituri sub centura intre liderii PSD Alba

Conflictul din PSD Alba intre actualul presedinte al filialei, Ioan Rus, si predecesorul sau in functie, deputatul Mugurel Sarbu, se acutizeaza dupa ce ultimul a fost “parat” la conducerea centrala a partidului. In raportul prezentat de conducerea organizatiei, in urma cu doua zile, presedintelui Mircea Geoana, un capitol separat a avut drept subiect modul in care sustin activitatea filialei cei trei parlamentari – Mugurel Sarbu, Emil Cutean si George Maior.
Purtatorul de cuvant al PSD Alba, Doina Harda, a declarat ca in privinta lui Sarbu raportul a cuprins faptul ca acesta desfasoara o activitate paralela cu cea a organizatiei si ca a initiat atacuri “in interior” impotriva presedintelui Ioan Rus.
“Am spus ca si-a mutat sediul biroului parlamentar dupa alegeri, ca are o activitate politica paralela cu cea a partidului si ca este autorul unor atacuri la adresa conducerii aleasa democratic. Senatorul George Maior (consilierul politic al presedintelui Mircea Geoana – n.r.) a confirmat cele prezentate in raport si a facut aprecieri pozitive in privinta activitatii actuale a organizatiei. In ceea ce-l priveste pe Mugurel Sarbu, in continuare se vor face eforturi, cu intelepciune si rabdare, pentru a aplana situatia existenta. Speram ca va depasi momentul de criza generat de pierderea alegerilor pentru functia de presedinte al organizatiei”, a afirmat Harda.
Purtatorul de cuvant al filialei a completat ca liderul partidului la nivel national ar fi lasat sa se inteleaga ca cei care nu respecta statutul PSD vor ramane fara sprijin politic. “Cei care nu inteleg ca suntem pe calea democratizarii si vor avea actiuni care dauneaza partidului vor suporta prevederile statutului si vor ramane fara sprijin politic”, a afirmat Doina Harda. Reactia deputatului Mugurel Sarbu a fost dura si s-a referit la atacurile “concentrate la adresa sa practicate de multa vreme”. “Sunt lucruri care sunt practicate de foarte mult timp si sunt un mod foarte ciudat de a face politica”, a afirmat Sarbu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă