Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kaufland construieste un stadion la Sighisoara

»  Stadionul municipal de la Sighisoara a fost vandut la licitatie catre compania KauflandConcernul Kaufland va construi la Sighisoara un nou stadion municipal, pe actualul amplasament al terenului sportiv urmand sa fie ...

Share

Adrian A. Giurgea 0 comentarii

28.04.2007 - 00:00
»  Stadionul municipal de la Sighisoara a fost vandut la licitatie catre compania Kaufland

Concernul Kaufland va construi la Sighisoara un nou stadion municipal, pe actualul amplasament al terenului sportiv urmand sa fie ridicat un supermarket. Kaufland a castigat licitatia organizata de municipalitatea din Sighisoara pentru vanzarea stadionului. Viceprimarul Sighisoarei, Sorin Savu, a declarat, ieri, ca la cea de-a doua etapa a licitatiei firma Kaufland a fost singura care a participat. "In Consiliul Local s-a stabilit un pret minim si ei au licitat un pas in plus, adica 20.000 de euro peste pretul de pornire a licitatiei", a spus Sorin Savu.
Cei 31.920 metri patrati de teren pe cat se intinde fostul stadion municipal urmeaza sa gazduiasca un supermarket. Kaufland este obligat, prin contract, sa amenajeze un nou stadion, care, potrivit primarului Sighisoarei, Dorin Danesan, "va indeplini toate conditiile necesare practicarii de catre toti sighisorenii a unui sport de performanta sau de agrement".
Pretul de pornire a licitatiei a fost stabilit la peste 7,5 milioane de lei. In acest pret sunt incluse si constructiile existente pe terenul respectiv. Rezultatul licitatiei poate fi, insa, contestat in termenul legal de orice parte interesata.

Citește totul despre:

Comentarii