10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialIncertitudine privind inaugurarea Parcului Reconcilierii de la Arad

Incertitudine privind inaugurarea Parcului Reconcilierii de la Arad

Parcul Reconcilierii romano-maghiare din Arad va gazdui un concert simfonic in aer liber dedicat “Zilelor municipiului”, cu toate ca inaugurarea oficiala a obiectivului nu a fost facuta inca. Potrivit celor afirmate de viceprimarul orasului, Levente Bognar, in aceste zile, autoritatile locale vor lua in calcul si data inaugurarii Parcului. El a spus ca mai sunt lucrari de finalizat, apoi se va stabili cu certitudine data inaugurarii.
Prima parte a Parcului Reconcilierii a fost inaugurata cu mare fast in primavara anului trecut, cand a fost amplasata de maghiari Statuia Libertatii. Atunci, la Arad au fost prezenti o serie de oficialitati ale Guvernului de la Budapesta si sute de cetateni din Ungaria.
Fostul Guvern PSD a promis ca Parcul Reconcilierii va fi inaugurat in 2004, dar din cauza unor lucrari la Arcul de Triumf, care reprezinta partea romaneasca, data inaugurarii oficiale a fost decalata de mai multe ori. Totusi, surse din cadrul Primariei au declarat ca cel mai probabil, Parcul Reconcilierii romano-maghiare va fi deschis oficial la data de 22 august.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă