15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFurtuna a făcut RAVAGII în Capitală

Furtuna a făcut RAVAGII în Capitală

Furtuna puternică care s-a abătut în noaptea de miercuri spre joi asupra Capitalei a făcut ravagii.

Din cauza rafalelor de vânt, mai mulţi copaci din mai multe sectoare ale Bucureştiului au fost puşi la pământ.

În unele cazuri, copacii s-au prăvălit peste autoturismele parcate în apropierea lor. Potrivit primelor informaţii, cel puţin 3 maşini din cartierul Berceni au fost avariate serios.

Citeşte şi Ploi torenţiale, vânt şi grindină în ţară, de miercuri până vineri

Proprietarii spun că vor cere despăgubiri primăriilor de sector în contextul în care au făcut sesizări şi cereri ca mai mulţi arbori să fie curăţaţi, ceea ce nu s-a întâmplat.

Furtuna de jumătate de oră a îngreunat şi circulaţia în mai multe cartiere bucureştene, unde vântul puternic a dărâmat pomi şi a rupt crengi. Totodată, curentul a fost întrerupt în zona de nord a Capitalei.

Amintim că, miercuri, Administraţia Naţională de Meterologie a emis o avertizare de ploi torenţiale, grindină şi intensificări ale vântului pentru toată ţara.

Citeşte şi COD GALBEN de PLOI şi GRINDINĂ pentru patru judeţe ale ţării

Până vineri la ora 9:00 se vor înregistra averse cu caracter torenţial, căderi de grindină, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului care trecător vor lua aspect de vijelie.

Instabiliatea atmosferică va fi resimţită mai ales la munte, în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă