Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Facturile Connex se pot plati la posta

Clientii Connex isi pot plati acum facturile prin intermediul celor 68 de subunitati postale informatizate din Bucuresti. In acest sens, clientii Ð persoane fizice sau juridice Ð se pot adresa oricarui oficiu postal din Capitala, pe intreaga ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.08.2005 - 00:00
Clientii Connex isi pot plati acum facturile prin intermediul celor 68 de subunitati postale informatizate din Bucuresti. In acest sens, clientii Ð persoane fizice sau juridice Ð se pot adresa oricarui oficiu postal din Capitala, pe intreaga durata a programului de lucru, inclusiv in zilele de sambata, unde trebuie sa prezinte oficiantului postal factura emisa de operatorul de comunicatii respectiv, in baza careia se poate achita orice suma, indiferent de valoarea inscrisa pe aceasta. Pentru plata efectuata se va elibera o chitanta, stampilata si semnata de lucratorul postal, care reprezinta dovada achitarii sumei respective. In viitorul apropiat, acest serviciu de incasare electronica a facturilor emise de Connex urmeaza sa se extinda in aproape 500 de oficii postale informatizate din toata tara.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...