9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialDuckadam marcheaza un sut in "poarta" Aliantei "D.A." Arad

Duckadam marcheaza un sut in “poarta” Aliantei “D.A.” Arad

Presedintele PNG Arad, Helmuth Duckadam, a acuzat, marti, liderii partidelor din judet de colaborare, astfel Alianta “D.A.” nu mai este criticata de formatiunile aflate in Opozitie.
“La aceasta ora nimeni nu mai este in Opozitie, ci toti sunt la Putere, deoarece toti liderii politici au afaceri si isi urmaresc interesele, fapt care ii face santajabili”, a afirmat Duckadam.
In categoria celor care au afaceri si nu critica actuala administratie locala din resedinta judetului, liderul PNG l-a nominalizat pe Dimitrie Musca, presedintele organizatiei judetene a PSD. “Nici PSD si nici PRM, doua partide mari, nu fac nimic pentru a stopa actiunile primarului municipiului Arad, Gheorghe Falca (PD). Nu fac nimic pentru ca sunt diverse interese la mijloc”, a mai spus Duckadam.
Potrivit sursei citate, PNG va incerca sa faca o opozitie agresiva si va incerca sa se opuna unor proiecte initiate de edilul-sef al resedintei judetului. “PNG nu este santajabil. Ii vom ajuta si pe comerciantii din Piata “Mihai Viteazul” care se opun demolarii pietei. Vom face o opozitie agresiva pentru ca nu vrem ca Falca sa ajunga primul primar dictator pe care l-a avut municipiul Arad”, a adaugat fostul portar al echipelor de fotbal “UTA” si “Steaua”.
Duckadam a mai afirmat ca se va alatura agentilor economici care strang semnaturi pentru initierea unui referendum privind sistematizarea zonei Pietei “Mihai Viteazul”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă