Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Case familiale pentru copiii cu dizabilitati grave

Copiii cu dizabilitati grave au la dispozitie case familiale puse la dispozitia lor de Directia de Asistenta Sociala sector 1. In cadrul acestui proiect au fost construite patru imobile de tip familial create pentru a raspunde nevoilor copiilor ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Copiii cu dizabilitati grave au la dispozitie case familiale puse la dispozitia lor de Directia de Asistenta Sociala sector 1. In cadrul acestui proiect au fost construite patru imobile de tip familial create pentru a raspunde nevoilor copiilor cu dizabilitati, pentru a fi protejati intr-un mediu cat mai aproapiat de cel familial. Imobilele gazduiesc in prezent 48 de copii. In colaborare cu Asociatia "Crips", edilii din sectorul 1 au realizat cursuri de formare pentru intreg personalul serviciului, astfel incat angajatii sa indeplineasca obligatiile de parinti sociali. Edilii mai pregatesc un centru de recuperare pentru copiii cu handicap cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani. In prezent au fost realizate toate achizitiile si se deruleaza ultimele amenajari pentru primirea primilor beneficiari.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...