Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Artistii bucuresteni, la Festivalul de la Sighisoara

Artistii de la Casa de Cultura "Nicolae Balcescu" din sectorul 4 participa in aceasta saptamana la Festivalul de Arta Medievala de la Sighisoara. Ei vor interpreta piesa de teatru "Escurial", o farsa intr-un act de Michel Ghelderone. ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Artistii de la Casa de Cultura "Nicolae Balcescu" din sectorul 4 participa in aceasta saptamana la Festivalul de Arta Medievala de la Sighisoara. Ei vor interpreta piesa de teatru "Escurial", o farsa intr-un act de Michel Ghelderone. Spectacolul a fost ales in urma succesului de scena si a proiectului din care face parte, care are drept scop afirmarea tinerilor profesionisti. Regia si scenografia spectacolului sunt semnate de Gavril Borodan, avand in distributie o echipa de tineri actori talentati: Marian Popescu, Silvian Dinica, Claudia Imre si Marian Raducu. Piesa este vazuta de regizorul Gavril Borodan ca "o parabola a puterii decazute in derizoriu si a imposturii demascate cu mijloace teatrale", dar si un text in care "fireste ca si dragostea e la mijloc. Eternul "cherchez la femme"". Povestea se petrece in palatul "El Escurial" din Madrid, in timpul unei ere tenebroase, inchizitoriale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...