Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Apartamentele datornicilor din Cluj, debransate de la apa

Cateva zeci de apartamente din municipiul Cluj-Napoca vor fi debransate astazi de la reteaua de alimentare cu apa potabila din cauza datoriilor. Este vorba de locuintele din sase asociatii de proprietari care nu si-au mai platit facturile de trei ...

Share

Rl online 0 comentarii

02.06.2005 - 00:00
Cateva zeci de apartamente din municipiul Cluj-Napoca vor fi debransate astazi de la reteaua de alimentare cu apa potabila din cauza datoriilor. Este vorba de locuintele din sase asociatii de proprietari care nu si-au mai platit facturile de trei luni.
Valoarea totala a debitelor este relativ mica, 40 de milioane de lei, sustine purtatorul de cuvant al Companiei de Apa "Somes" SA, Lucian Croitoru. Serviciul de alimentare cu apa va fi reluat dupa plata integrala a datoriei, inclusiv penalitatile, sau dupa asumarea unui angajament serios de plata esalonata a restantelor, concomitent cu plata facturii curente.

Citește totul despre:

Comentarii