Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele Iohannis, vineri, la Timişoara

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua vineri o vizită la Timişoara, unde va vizita Memorialul Revoluţiei şi Sinagoga "Cetate", va avea o întâlnire cu autorităţile locale din regiune, va participa la o dezbatere despre învăţământ şi îşi va lansa ultima carte.

Share

Rl online 0 comentarii

15.05.2019 - 16:37

Primul punct al programului îl constituie vizitarea Memorialului Revoluţiei, după care şeful statului va participa la dezbaterea "Become your best! - printr-un învăţământ superior de calitate", organizată la Universitatea de Vest.

Ulterior, Klaus Iohannis va vizita Sinagoga "Cetate", se va întâlni cu autorităţile locale din regiune şi va participa la festivitatea de aniversare a Colegiului Naţional "C. D. Loga".

Ultimul moment al vizitei în Timişoara este evenimentul de lansare a volumului "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", scris de preşedinte, care va avea loc la Centrul de Conferinţe al Universităţii Politehnica.

Comentarii