Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL: PSD are ceva de ascuns privind protestele din 10 august

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că afirmaţiile lui Aurelian Bădulescu că a minţit în faţa procurorilor arată că PSD are ceva de ascuns, respectiv că Jandarmeria a acţionat la protestul din 10 august la ordinul politic dat direct de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.01.2019 - 16:42

”PSD are ceva de ascuns. Dacă PSD a determinat un membru al PSD cu o răspundere atât de importantă cum e răspunderea să mintă referitor la evenimentele din 10 august în faţa procurorilor, înseamnă că PSD are ceva de ascuns. Ce poate să aibă altceva de ascuns decât implicarea în reprimarea brutalîă a manifestanţilor paşnici din 10 august? Am încredere că cei care cercetează cele peste 800 de plângeri depuse de cetăţenii agresaţi fără motiv, care au suferit răni şi vătămări corporale, de cetăţenii care au fost supuşi unui tratament agresiv din partea forţelor de ordine, am convinegerea că acestea vor fi cercetate şi că vom afla adevărul. Iar acest adevăr este pentru mine foarte clar: Jandarmeria nu a intervenit de capul ei, Jandarmeria a excecutat un ordin politic, care a fost dat direct de Dragnea”, a declarat Ludovic Orban.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, miercuri seara, într-o intervenţie telefonică, că i-a minţit la Parchet atunci când a fost chemat şi audiat în ancheta privind violenţele de la protestul de pe 10 august.

Viceprimarul Capitalei a precizat că a fost nevoit să depună mărturie mincinoasă la Parchet pentru binele patidului.

"Câte documente ai semnat ca să nu-i laşi în piaţă şi ăştia au dat la Parchet. Şi de ce? Şi de ce a trebuit să mint la Parchet? Asta nu se întreabă? Da (am minţit la Parchet -n.r.). După 30 ianuarie este ziua în care lumea va şti adevărul. Asta, asta este frica lor. Da, domn'e, recunosc că am minţit la Parchet şi mă pun la dispoziţia organelor de urmărire penală cu fapte şi declaraţii pentru data de 10 august 2018. Poftim, am spus-o public. Ce am minţit o să declar la Parchet", a declarat Aurelian Bădulescu, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

Întrebat de ce a minţit în faţa procurorilor, Bădulescu a replicat: "Pentru că sunt un mincinos şi ca să apar un partid care acum mă exclude... de aia. Ca să-l apăr pe Codrin Ştefănescu, ca să apăr democraţia, ca să fie bine", a completat viceprimarul.

 

Comentarii

loading...