Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 17.000 de produse de parfumerie şi cosmetice confiscate de poliţiştii din Ilfov

Peste 17.000 de produse de parfumerie şi cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, au fost găsite de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Judeţeană Ilfov într-un depozit.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

15.02.2019 - 11:23

Poliţia Judeţeană Ilfov arată, într-un comunicat de presă de vineri, că poliţiştii au acţionat în baza unor informaţii proprii în complexul comercial din sectorul 2 Bucuresti, unde au depistat, joi, un depozit cu punct de vânzare în care trei persoane deţineau în vederea comercializării peste 17.000 de produse de parfumerie şi cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, reprezentând mărci cunoscute.

Bunurile au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar valoarea acestora este estimată la 1,5 milioane de lei.

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat în judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti produse de parfumerie şi cosmetice purtând denumirile unor mărci celebre, produse susceptibile a fi contrafăcute şi comercializate fără acordul titularilor de mărci.

Cercetarile vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar faţă de persoanele identificate a fost dispusă măsura efectuării în continuare a urmăririi penale, pentru "punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”.

Comentarii

loading...