Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patriarhia Română anunță că a ajutat persoane defavorizate cu 3 milioane de lei în ultimele zile

Un ajutor financiar şi material de peste 3 milioane de lei a fost oferit, în perioada 30 martie - 3 aprilie, persoanelor vulnerabile şi afectate de pandemie, prin implicarea directă a centrelor eparhiale, protoieriilor, parohiilor şi mănăstirilor, informează, Patriarhia Română.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.04.2020 - 20:43

Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Patriarhiei Române, până în prezent, contribuţia totală a Patriarhiei Române pentru sprijinirea celor afectaţi de pandemie se ridică la 7.153.671 lei, potrivit Agerpres. 

Ajutorul oferit este unul concret, material şi este destinat în mod special persoanelor vârstnice şi sărace, bolnave sau cu dizabilităţi, celor aflaţi temporar în izolare sau în carantină, dar şi unor instituţii medicale, şi a constat în donaţia şi distribuţia de produse alimentare, igienico-sanitare şi aparatură medicală, precizează sursa citată.

În contextul pandemiei cu noul coronavirus (COVID-19) şi a instituirii stării de urgenţă naţională, ca urmare a îndemnului patriarhului Daniel, ierarhii, preoţii şi voluntarii din rândul credincioşilor Bisericii Ortodoxe Române au intensificat acţiunile social-filantropice destinate persoanelor vulnerabile şi afectate de pandemie.

Citește totul despre:

Comentarii