Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban: Eugen Nicolăescu şi Virgil Stoenescu - desemnaţi de PNL pentru CA al BNR

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a anunţat luni că PNL a decis să îi desemneze în Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României pe Eugen Nicolăescu şi Virgil Stoenescu, care şi-au desfăşurat activitatea şi în mandatul trecut.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2019 - 15:08

"PNL a luat decizia de a desemna în cadrul Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României pe reprezentanţii noştri care şi-au desfăşurat activitatea şi în mandatul trecut, respectiv pentru poziţia de viceguvernator l-am reconfirmat, am asigurat continuitatea în activitate, pentru domnul Eugen Nicolăescu, iar pentru poziţia de membru neexecutiv în cadrul Consiliului de Administraţie, am decis să susţinem pentru un nou mandat pe domnul Virgil Stoenescu, care a reprezentat PNL în CA al BNR şi în mandatul trecut", a precizat Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Comentarii

loading...