Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O angajată a Prefecturii Galați a fost testată pozitiv la COVID-19

O angajată a Prefecturii Galaţi a fost testată pozitiv COVID-19, însă activitatea instituţiei nu a fost afectată, a anunţat, vineri, prefectul Gabriel Avrămescu.

Share

Rl online 0 comentarii

17.07.2020 - 19:04

Potrivit acestuia, femeia a venit până miercuri la muncă, joi rămânând acasă, din cauză că nu se simţea bine. După ce a prezentat simptome specifice şi a fost testată, s-a constatat că este infectată cu COVID-19. Conform anchetei epidemiologice efectuate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, angajata a avut un singur contact direct, care, de asemenea, a primit recomandarea de a rămâne acasă, în izolare şi de a-şi monitoriza starea de sănătate.

Prefectul a precizat că instituţia va fi, vineri, dezinfectată, iar de săptămâna viitoare se vor evalua toate activităţile vitale ale instituţiei, urmând ca restul personalului să lucreze de acasă sau să îşi ia concediu.

De asemenea, acolo unde va fi posibil, angajaţii vor fi mutaţi astfel încât să lucreze doar câte unul în birou, iar unde nu se va putea acest lucru, se va avea în vedere stabilirea unui program de lucru decalat.

Potrivit DSP Galaţi, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 49 de cazuri noi de infectare cu COVID- 19, dintre care 13 în spitale şi instituţii publice, după cum urmează: câte unul la Direcţia de Sănătate Publică, Primăria Galaţi, Prefectura Galaţi, Casa de Pensii şi Curtea de Conturi, câte patru la Consiliul Judeţean Galaţi şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi şapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

În judeţul Galaţi sunt 1.476 de gălăţeni confirmaţi cu COVID-19, din care 871 sunt vindecaţi şi 109 au decedat.

Comentarii