Foto: INQUAM PHOTOS

Municipiul Sibiu iese din carantină luni dimineață

Carantina va fi ridicată în municipiul Sibiu și celelalte orașe din județul Sibiu începând de luni, 14 decembrie, ora 5.00, după ce s-a constatat o reducere substanțială a numărului de noi cazuri de Covid-19.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 13.12.2020 - 13:03

„Efortul comun, al tuturor sibienilor, depus pe parcursul celor 4 săptămâni de carantină, nu a fost în zadar şi a dus la o scădere a numărului de cazuri şi la o transmitere comunitară mai redusă. Drept urmare, începând de luni, 14 Decembrie, ora 05:00, măsura de carantină se încheie în toate localităţile din judeţ. Mulţumesc tuturor cetăţenilor care au respectat măsurile şi au dat dovadă de responsabilitate, spirit civic şi solidaritate! Sărbătorile se apropie şi este necesar să fim în continuare precauţi şi să ne protejăm respectând măsurile impuse pe perioada stării de alertă.”, a anunțat duminică Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu, citat de News.ro.

Municipiul Sibiu iese din carantină după patru săptămâni, această măsură fiind instituită de autoritățile centrale în data de 16 noiembrie, atunci când rata de infectare ajunsese la 13,65 cazuri noi înregistrate la o mie de locuitori într-un interval de 14 zile. Spre comparație, rata este acum de doar 5,13.

Comentarii