Mohammad Murad candidează la Primăria Constanța

Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, și-a anunțat candidatura ca independent la funcția de primar al municipiului Constanța.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2020 - 12:41

Mohammad Murad s-a îmbrăcat pe jumătate în salopetă de muncitor și pe jumătate în halat alb de medic și a anunțat că intră în cursa electorală pentru Primăria Constanța imediat după ce a inaugurat Complexul Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, o perlă a Litoralului Românesc înainte de Revoluție, abandonat în uitare de autorități și modernizat acum de omul de afaceri de origine libaneză.

„A venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei.”, a anunțat Mohammad Murad.

Președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc este de părere că administrația locală și clasa politică din România au un eșec ce durează de trei decenii în domeniul turismului, motiv pentru care România este cu mult în urma Turciei, Greciei, Franței sau Italiei în ceea ce privește turismul estival.

„Constanţa va arăta ca acest loc. La mine nu există birou, biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine.”, promite candidatul la Primăria Constanței.

Comentarii