17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMesaj din Poliție pentru Carmen Dan: ”Ia cu tine și șleahta de...

Mesaj din Poliție pentru Carmen Dan: ”Ia cu tine și șleahta de jigodii și milițieni incompetenți”

Bănică o îndeamnă pe fosta șefă a MAI să ia cu ea, la plecare, și persoanele mai puțin pregătite pe care le-a girat în funcții de conducere, spunând despre Carmen Dan că ”a fost o rușine pentru acest minister, pentru această țară!”

”Bine PA!
Să te întorci când te-oi chema eu!
Și ia-ți cu tine și șleahta de jigodii, milițieni incompetenți, neocomuniștii pe care ți i-ai pus în funcțiile de conducere din #MAI și #IGPR pentru a aservi interesele tale și ale infractorului-șef.

Ai fost o rușine pentru acest minister, pentru această țară! Și sper, în continuare, că vei răspunde pentru fărădelegile pe care le-ai comis, Carmen Dan!

Nu ai făcut DECÂT să învrajbești societatea împotriva uniformei, nu ai făcut DECÂT rău, nu ai făcut DECÂT subinspectori post-mortem! În rest, nu ai făcut și nu ai fost, DECÂT #nimic!
Bine PA!!!”, a scris, pe Facebook, Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă