Mesaj din Poliție pentru Carmen Dan: ”Ia cu tine și șleahta de jigodii și milițieni incompetenți”

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS - Bogdan Bănică are, din nou, un mesaj tăios pentru Carmen Dan, de data aceasta după plecarea sa de la conducerea MAI.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2019 - 17:21

Bănică o îndeamnă pe fosta șefă a MAI să ia cu ea, la plecare, și persoanele mai puțin pregătite pe care le-a girat în funcții de conducere, spunând despre Carmen Dan că ”a fost o rușine pentru acest minister, pentru această țară!”

”Bine PA!
Să te întorci când te-oi chema eu!
Și ia-ți cu tine și șleahta de jigodii, milițieni incompetenți, neocomuniștii pe care ți i-ai pus în funcțiile de conducere din #MAI și #IGPR pentru a aservi interesele tale și ale infractorului-șef.

Ai fost o rușine pentru acest minister, pentru această țară! Și sper, în continuare, că vei răspunde pentru fărădelegile pe care le-ai comis, Carmen Dan!

Nu ai făcut DECÂT să învrajbești societatea împotriva uniformei, nu ai făcut DECÂT rău, nu ai făcut DECÂT subinspectori post-mortem! În rest, nu ai făcut și nu ai fost, DECÂT #nimic!
Bine PA!!!”, a scris, pe Facebook, Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.

Comentarii