Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene

Materialele promise de UE în lupta cu COVID-19 vor întârzia câteva săptămâni

Materialele medicale licitate în comun de statele UE nu vor sosi la începutul lunii aprilie, cum promisese preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ci vor începe să fie disponibile ''în câteva săptămâni'', a anunţat marţi executivul comunitar, relatează agenţia EFE.

Share

Rl online 0 comentarii

31.03.2020 - 18:52

''Unele dintre echipamente, în funcţie de specificaţiile contractelor, vor putea fi disponibile în câteva săptămâni din momentul în care statele membre semnează contractele cu furnizorii'', a precizat la conferinţa zilnică de presă purtătorul de cuvânt comunitar Stefan de Keersmaecker. El nu a detaliat despre ce echipamente este vorba şi nici cât de mult va întârzia sosirea celorlalte materiale licitate la nivel european, informează Agerpres.ro.

''Odată ce procedurile vor fi finalizate şi vor fi semnate contractele cadru, statele membre vor trebui să semneze contractele cu companiile individuale pentru furnizarea bunurilor'', a explicat mai departe purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene.

''Paşii următori depind de cât de repede vor fi semnate contractele, de cât de repede statele membre fac comenzile după ce le-au semnat şi de cât de repede industria poate furniza materialele la nivel naţional'', a continuat el.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...