Foto: Octav Ganea, INQUAM PHOTOS

Marcel Ciolacu: Președintele chiar ne-a felicitat, că PSD a câștigat alegerile

Marcel Ciolacu a anunțat imediat după întâlnirea delegației PSD cu președintele Klaus Iohannis că social-democrații susțin formarea unui Guvern de uniune națională cu Alexandru Rafila premier.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2020 - 12:36

„Preşedintele a recunoscut faptul, şi chiar ne-a felicitat, că PSD a câştigat aceste alegeri. De asemenea, a spus că propunerea domnului Rafila este o propunere onorabilă. Nu ne permitem o majoritate în Parlament fragilă şi considerăm că un guvern de uniune naţională e cea mai bună soluţie pentru România. Partidul care a câştigat alegerile trebuie să desemneze premierul în persoana domnului Alexandru Rafila.”, a spus Marcel Ciolacu imediat după întâlnirea de la Palatul Cotroceni.

Președintele PSD l-a informat pe Klaus Iohannis că social-democrații nu vor vota un Guvern PNL sau format în jurul liberalilor ci vor un Guvern de uniune națională.

„Singurele negocieri în spiritul Constituţiei sunt cele de la Cotroceni. Am făcut o propunere un guvern de uniune naţională, inclusiv PNL. Noi am exclus orice posibilitate de a face un Guvern cu PNL, deoarece cu toţii constatăm consecinţele guvernării PNL din ultimul an de zile. Sunt toate forţele politice cu menţiunea că PSD care a câştigat alegerile, lucru recunoscut şi de preşedintele României, va fi premierul în persoana domnului Alexandru Rafila.”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Comentarii