17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMAI avertizează asupra pericolului filmărilor live la volan

MAI avertizează asupra pericolului filmărilor live la volan

„Oameni buni, opriţi live-urile de la volan! Înţelegeţi că nu sunteţi cu nimic mai cool dacă vă filmaţi în timp ce conduceţi. Vă puneţi în pericol pe voi, dar şi pe ceilalţi participanţi la trafic. Filmarea are mari şanse să apară în buletinele de ştiri, iar despre voi să se vorbească la trecut. Opriţi nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime! Totodată, facem un apel către toţi utilizatorii de facebook să ne anunţe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!”, scrie MAI pe pagina sa de Facebook.

Textul este însoţit de o fotografie cu un şofer care face live pe Facebook, la filmare comentând şi „Moartea”: „Mai stai la live? Întreb pentru mine”.

Postarea a devenit virală, iar în mai puţin de o jumătate de oră a strâns deja peste 1.500 de aprecieri şi aproape 1.000 de distribuiri.

Avertismentele poliţiştilor vin în contextul în care multe accidente rutiere au avut loc din cauza şoferilor care transmiteau live pe reţelele de socializare.

Săptămâna trecută, în judeţul Timiş, o fetiţă şi un bărbat au murit în urma unui accident rutier produs pe drumul care leagă Timişoara de vama Moraviţa, între localităţile Jebel şi Voiteg. În accident au fost implicate două autoturisme şi un tractor, alte patru persoane fiind rănite şi transportate la spital. Şoferul unuia dintre autoturisme, care a murit, transmitea live pe Facebook.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă