Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

YouTube a blocat accesul la filmul antiislam în Libia şi Egipt

Site-ul de vizionări videoclipuri YouTube a anunţat miercuri că a restricţionat accesul în Libia şi Egipt la filmul controversat şi ostil la adresa Islamului care a provocat violenţe antiamericane, acesta fiind în ...

Share

Rl online 0 comentarii

13.09.2012 - 08:07

Site-ul de vizionări videoclipuri YouTube a anunţat miercuri că a restricţionat accesul în Libia şi Egipt la filmul controversat şi ostil la adresa Islamului care a provocat violenţe antiamericane, acesta fiind în continuare disponibil în alte zone, scrie Mediafax.

Citeşte şi:

Un film realizat de un cetăţean israeliano-american, la originea manifestaţiilor din Egipt şi Libia

Unul dintre diplomaţii SUA ucişi în Libia şi-a ANTICIPAT decesul pe Internet

Ambasadorul american ucis în Libia a SUSŢINUT fervent rebelii


"Dată fiind situaţia foarte dificilă din Libia şi Egipt, am restricţionat temporar accesul (la film) în aceste două state. Gândurile noastre se îndreaptă către familiile persoanelor ucise în atacurile de ieri din Libia ", arată un comunicat al YouTube care este un serviciu deţinut de Google.

"Noi lucrăm pentru a crea o comunitate apreciată de toată lumea şi care să permită fiecăruia să exprime o opinie diferită", a adăugat acesta.

"Aceasta reprezintă o provocare deoarece ceea ce e fără probleme pentru o ţară poate fi ofensator pentru o alta. Acestă înregistrare video, disponibilă pe scară largă pe Internet, se conformează regulamentului nostru şi va rămâne astfel pe YouTube" în alte ţări, adaugă comunicatul.

Lungmetrajul întitulat "Innocence of Muslims" ("Inocenţa musulmanilor") pare a fi un atac grosolan şi ironic cu buget redus la adresa Islamului.

Publicitatea făcută în jurul filmului a inflamat mulţimile în Egipt şi Libia.

Proteste violente la Benghazi (Libia) au provocat moartea a patru americani, printre care şi ambasadorul Statelor Unite în Libia, şi o manifestaţie antiamericană în faţa ambasadei Statelor Unite din Egipt.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...